Έλενα Παπαρίζου: Έκλεψε τις καρδιές των Σουηδών!

Πήρε τη ρεβάνς η Ελενα Παπαρίζου στον τελικό του σουηδικού "Dancing with stars", με την έννοια ότι αποθεώθηκε. H τραγουδίστρια ταξίδεψε, σύμφωνα με την "Espresso", στην πατρίδα της τη Σουηδία και αν και είχε αποκλειστεί από το σόου, επέστρεψε δριμύτερη στον σουηδικό διαγωνισμό χορού, κλέβοντας όχι μόνο την παράσταση, αλλά εισπράττοντας και τη μερίδα του λέοντος στο χειροκρότημα και φυσικά τα εγκωμιαστικά σχόλια των μελών της κριτικής επιτροπής για τις εκπληκτικές επιδόσεις της.

Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν να πουν ότι αν δεν αποχωρούσε, θα ήταν και το μεγάλο φαβορί. «Πόσο υπέροχο είναι να είμαι πάλι πίσω και να χορεύω με τον David μου» δήλωσε λίγο προτού ξεκινήσει. Η Ελενα αυτή τη φορά ανέβηκε στην πίστα με ένα πολύ ιδιαίτερο και συνάμα δυνατό Paso Doble, τον χορό με τον οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκλειστεί.

Στον τελικό του διαγωνισμού η Ελενα Παπαρίζου και ο παρτενέρ της ξεσήκωσαν το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας πραγματικά εντυπωσιάστηκαν με αυτό που είδαν. Θυμίζουμε ότι παρά τη μεγάλη απήχηση που είχαν οι εμφανίσεις της στα δύο πρώτα live του σόου, δεν απέσπασε την αναμενόμενη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Share |