Έλενα Παπαβασιλείου: «Έχω χαστουκίσει άνδρα»

Για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, την σχέση που είχε και τελείωσε αλλά και άλλα πολλά μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Mou" η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Όταν κόπηκε η εκπομπή Πάνω στην Ώρα στεναχωρήθηκα . Υπάρχει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά… δεν το είδα ότι στο Μες στην Καλή Χαρά μιλάω λιγότερο. Θεωρώ ότι κερδίζω και από αυτήν την εκπομπή πράγματα.», είπε η παρουσιάστρια για τις φήμες που τη θέλουν να μην μιλάνε με την Ναταλία Γερμανού.
Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν δίστασε να αποκαλύψει και λεπτομέρειες για τη σχέση που της προέκυψε μέσα στο καλοκαίρι: «Είμαι πολύ ήρεμη στα προσωπικά μου. Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για μένα και δεν ήξερα αν θα έχω δουλειά. Έτσι είπα να διασκεδάσω με φίλους και φίλες. Εκεί προέκυψε… η σχέση. Μόνο τα καλύτερα έχω να σκεφτώ για αυτήν την σχέση.  Μου έδωσε πολύ θετική ενέργεια όλο αυτό. Τώρα όμως δεν είμαστε μαζί. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Ξεκίνησε και τελείωσε καλά.»

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε μάλιστα πως έχει χαστουκίσει άντρα: «Έχω ρίξει χαστούκι σε άνδρα αλλά ήταν κίνηση τιμής. Από τότε έχω ηρεμήσει πάρα πολύ. Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω κάτι τέτοιο.»

Share |