Έλενα Ακρίτα: «Μετά από πολλά χρόνια μαγείρεψα και στόλισα δέντρο»

H Έλενα Ακρίτα έκανε για πρώτη φορά φέτος γιορτές με την οικογένειά της, απαλλαγμλενη από το αγχος της δουλειάς της. «Μετά από πολλά χρόνια μαγείρεψα και στόλισα δέντρο. Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να βρίσκω το δέντρο στολισμένο. Για εμένα, δεν υπήρχαν γιορτές, δεν υπήρχε τίποτα. Η μαμά μου με έχει σηκώσει από το γραφείο μου, παραμονή Πρωτοχρονιάς στις δώδεκα παρα είκοσι, γιατί ακόμη έγραφα. Μέχρι που μου έβαλε τις φωνές ακριβώς γιατί ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Της έλεγα, όμως, ότι εάν εγώ δεν γράψω κάτι, οι υπόλοιποι δεν θα έχουν τι να γυρίσουν στο πλατό την επομένη», δήλωσε στην "Κοινωνία ώρα Mega", όπου ήταν καλεσμένη.

Στην ερώτηση για το αν θα ξαναγράψει ποτέ κάποιο σήριαλ, απαντά: «Θα δω τις εισφορές και τα χαράτσια που θα μου έλθουν και θα αποφασίσω εάν θα ξαναγράψω σήριαλ. Αν δώ ότι τα έξοδά μου αυξάνονται, δεν ξέρω τι θα κάνω…».

Η σεναριογράφος και δημοσιογράφος μίλησε για τα αγαπημένα της σήριαλ, στα οποία, παραδόξως, δεν συγκαταλέγονται τα Μυστικά της Εδεμ, που έκαναν και τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. «Οι αγαπημένες μου σειρές είναι η Θέα στο Πέλαγος και η Βέρα στο δεξί. Ξέρω ότι τα Μυστικά ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία που κάναμε ποτέ και έκανε φοβερές τηλεθεάσεις αλλά εγώ αυτές αγάπησα. Γενικά όλες οι σειρές ήταν μια καθαρά ελληνική ιδέα και δεν ήταν τίποτα παρμένο από το εξωτερικό. Και αυτό για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

Share |