Εκτός της λογικής του ΑΝΤ1 τα "χρυσά" συμβόλαια: Καμία προσέγγιση για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη

Πολλά σενάρια για ένταξη της Ελένης Μενεγάκη στο δυναµικό του ΑΝΤ1 κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ηµέρες, µε δηµοσιεύµατα, µάλιστα, να αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει διετές συµβόλαιο. Από την πλευρά του σταθµού γίνεται σαφές ότι καµία προσέγγιση µε σκοπό την υπογραφή συµβολαίου συνεργασίας δεν έχει γίνει µεταξύ ΑΝΤ1 και Ελ. Μενεγάκη.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες, αλλά δεν υπήρξε επικοινωνία µε στόχο τη συνεργασία ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον πρόεδρο του Οµίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του σταθµού. Πηγές από το Μαρούσι θέτουν τη βασική παράµετρο στο τραπέζι και αυτή δεν είναι άλλη από την οικονοµική.

Οι µεγάλες οικονοµικές απολαβές ενός προσώπου όπως η Ελ. Μενεγάκη δεν ταιριάζουν καθόλου στη λογική και στη στρατηγική που ακολουθεί ο ΑΝΤ1. Τα τελευταία χρόνια, το κανάλι του Αµαρουσίου δαπανά µεγάλα κεφάλαια σε σειρές µυθοπλασίας και ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών, επιλέγοντας να επενδύει σε ποικίλες και πολυπρόσωπες παραγωγές (βλ. «Άγριες Μέλισσες» ) και όχι σε µεµονωµένα πρόσωπα µε «βαριά» συµβόλαια.

Πηγή: www.enikos.gr

Share |