Εξομολόγηση-σοκ: «Μετρούσα ακόμη και το γάλα που θα δώσω στο γιο μου!»


Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, έδωσε το διάσημο ζευγάρι και μίλησαν για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή τους: «Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο παιδί μας...

Η πιο οικονομική... λύση στη γυμναστική! (ΔΕΣ ΕΔΩ)

«Με τη βοήθεια του κουμπάρου μας που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για κάτι σημαντικό. Ο Μάρκος είναι το άλλο μου μισό και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή», δηλώνει χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαβαλιά.

Το πιο καυτό κορμί της... TV σε αποκαλυπτικό βίντεο! (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Ποιο ήταν το σημείο μηδέν στη δουλειά;
Έλενα: Σε σχέση με το θέατρο ήταν όταν ο Μάρκος πήρε το θέατρο Δελφινάριο. Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να βγει. Περάσαμε πολύ δύσκολα για να φέρουμε εις πέρας.

Μάρκος: Περάσαμε δύο χρόνια που ζούσαμε χωρίς τίποτα, με ελάχιστα χρήματα. 

Έλενα: Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στον Χάρη. Όμως, με τη βοήθεια του κουμπάρου μας, που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Τώρα πια μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι πατήσαμε στα πόδια μας μόνοι μας, με την αγάπη του κόσμου, αλλά χωρίς έξωθεν βοήθεια.

Μάρκος: Το ένστικτό μου με βοήθησε, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ή θα ήμασταν αναγκασμένοι να παίζουμε σε δουλειές που δεν μας αντιπροσώπευαν ή δεν θα είχαμε καθόλου δουλειά.


Share |