Εξιτήριο για τον Κώστα Καραφώτη!

Μπορεί μια λοίμωξη στο αναπνευστικό να τον ταλαιπώρησε, όμως όλα πήγαν καλά για τον Κώστα Καραφώτη. Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Με μια βαλίτσα και μια ανθοδέσμη στο χέρι, ευχαρίστησε τους γιατρούς του: «Είμαι πολύ καλά, χάρη στους πολύ καλούς γιατρούς που έχουμε εδώ στο νοσοκομείο. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά».

Όπως δήλωσε και ο θεράπων ιατρός του, «μια λοίμωξη του αναπνευστικού ήταν. Αντιμετωπίστηκε έγκαιρα, αποτελεσματικά». Μάλιστα του συνέστησε «ξεκούραση και πολλή ανάπαυση».

Ο Κώστας Καραφώτης χαμογελά και θέλει να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές. Από δίπλα και η μητέρα του, που με το που έμαθε το πρόβλημα υγείας του παιδιού της, δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του:

«Οι γονείς μου ανησυχήσανε γιατί συνήθως δεν κάνω υψηλούς πυρετούς. Ήρθαν να με δουν και να με φροντίσουν», δήλωσε ο ίδιος.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης: «Ένιωθα τρέμουλο, ρίγος και ψηλό πυρετό ο οποίος συνεχώς ανέβαινε και δεν έπεφτε με τα αντιπυρετικά».

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον τραγουδιστή, που μετά την περιπέτεια του, θα συνεχίσει κανονικά την προγραμματισμένη περιοδεία του...

ΠΗΓΗ: star.gr

 

Share |