Έξαλλος ο Λάτσιος με τον... πολυπράγμονα κομμωτή!

Τον είχε που τον είχε στην μπούκα ο Γιάννης Λάτσιος τον Τρύφωνα Σαμαρά -την εκπομπή με το Ψινάκη του την έδωσε λόγω "ρεύματος" και μόνο- τώρα ήρθε κι απόγινε το πράγμα. Γιατί; Γιατί ο ανήσυχος Τρύφων θέλει να καταπιαστεί με όλα -και κυρίως λόγω απωθημένων του, που έχουν να κάνουν και με το θέατρο- κι έτσι είπε «ναι» σε πρόταση που του έγινε να πρωταγωνιστήσει στους "Απελπισμένους", που μετά την εδώ επιτυχία τους πάνε Θεσσαλονίκη και γενικά σε μεγάλες πόλεις

Δεν μπόρεσε να πάει ο Μουτσινάς, που παίζει στην εδώ παράσταση, κι έτσι κλήθηκε ο Σαμαράς που πέταξε τη... χαίτη του για να είναι στη δουλειά. Και γιατί τα... πήρε ο Λάτσιος; Γιατί ήθελε τον ασυγκέντρωτο, σύμφωνα με το "Καρφί",  Σαμαρά εδώ για τη νέα εκπομπή κι αυτός το μισό καιρό θα λείπει για την εν λόγω παράσταση.

Ε, δεν έχει και άδικο που... φόρτωσε. Δεν μπορεί να θέλει ο κομμωτής και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Ας διαλέξει τι θέλει πιο πολύ... Στην παράσταση ο Σαμαράς θα χορέψει ζεϊμπέκικο - το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας".

Share |