Έξαλλος γνωστός στιχουργός με τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Ένας καταξιωμένος στιχουργός και δημιουργός μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση του γνωστού ερμηνευτή και δεν δίστασε να εκφράσει την πικρία του μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

Τη μέρα της μεγάλης συναυλίας του Γιώργου Μαζωνάκη στο Κατράκειο θέατρο, το περασμένο Σάββατο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων του στην ελληνική μουσική, ο επιτυχημένος στιχουργός Πάνος Φαλάρας είχε εξηγήσει τους λόγους που δεν μπορούσε να δώσει το "παρών" σε αυτή τη βραδιά, χωρίς να δείχνει την παραμικρή δυσαρέσκεια και ευχόμενος, μάλιστα, καλή επιτυχία στον τραγουδιστή.

 

 

Την επομένη όμως της sold out συναυλίας, ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην κάμερα του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους σταθμούς της καριέρας του, στους οποίους δεν συμπεριέλαβε τον γνωστό στιχουργό και τη συνεργασία τους (τουλάχιστον στα πλάνα που έπαιξαν μετά το μοντάζ), αλλά στον Φοίβο, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά το 2003.

Την Τετάρτη, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις, ο Πάνος Φαλάρας εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του για όσα είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης:

Share |