Εκρηξη στην πρωινή ζώνη: Φερεντίνος Vs Μελέτη!

Οι σπόντες διαδέχτηκαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει η κουζίνα του ANT1. Και ενώ όλα κυλούσαν αρμονικά στο πρωινό τηλεοπτικό τοπίο, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη διαολιά της και πυροδότησε, σύμφωνα με την "Espresso", κόντρα ανάμεσα σε αυτήν και τον Χρήστο Φερεντίνο. Χθες το πρωί η Ελεονώρα απαστράπτουσα και χαμογελαστή χρέωνε στον παρουσιαστή του «Πρωινού ΑΝΤ1» ότι αντέγραψε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Χρήστος Φερεντίνος ανταπέδωσε με καρφάκια και σπόντες.

Αφορμή για το νέο τηλεοπτικό μαχαίρωμα στάθηκε ένα βίντεο που παρουσίασε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, το οποίο αφορούσε στη συμμετοχή του Χρήστου Φερεντίνου στην κουζίνα του «Πρωινό ΑΝΤ1». Είναι γνωστό πως σπάνια, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Χρήστος Φερεντίνος, μπερδεύονται στα πόδια της Αργυρώς όταν μαγειρεύει, αφού οι ρόλοι έχουν ξεκαθαριστεί από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες ο Χρήστος θέλησε να βάλει λίγο το χεράκι του μέσα στα κατσαρολικά, γεγονός που αποτέλεσε αφορμή για σχόλια, αλλά και για έριδες όπως φάνηκε στη συνέχεια.

Το βίντεο που είχε τίτλο «Ο Χρήστος Φερεντίνος έγινε... Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής» ήταν αρκετό για να... τσιγκλήσει τον κατά τα άλλα χαμηλών τόνων παρουσιαστή, ενώ η πάσα της Ελεονώρας, «Μαγείρεψε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ουσιαστικά ψιλοδοκίμαζε, τσιμπολογούσε, ψιλοπείραζε, ψιλοέκανε, όπως κάνει ο Λιάγκας που μπαίνει μέσα», αποτέλεσε κόκκινο πανί για τον Χρήστο, ο οποίος ανταπέδωσε από τον αέρα της δικής του εκπομπής.

Ετσι, το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος στο ξεκίνημα της εκπομπής, όταν τον φώναξε η Λίτσα Πατέρα να τη βοηθήσει σε μια κλήρωση, άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει στην Ελεονώρα: «Ελπίζω να μη λένε ότι αντιγράφω κανέναν, επειδή μπήκα μέσα σε σένα. Γιατί άκουγα σήμερα στη Μελέτη ότι αντιγράφω λέει, επειδή μπήκα στην Αργυρώ την Μπαρμπαρίγου. Αντιγράφω άλλους λέει... το έχουμε copyright αυτό».

Share |