Ε.Κοκκίνου: «Στα 40 νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ»!

«Στα 40 νιώθω πιο γυναίκα από ποτέ», δηλώνει στο περιοδικό Down Town η Έλλη Κοκκίνου και μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη. «Αυτή είναι η πιο δημιουργική ηλικία για τη γυναίκα. Έχει πλέον τη γνώση αλλά και την εμπειρία για το πώς να χειριστεί κάποια πράγματα, είτε αφορούν τη δουλειά της είτε την οικογένεια της, είτε τον σύντροφο της… Και πάνω απ΄όλα έχει αρκετή αυτοπεποίθηση. Από εκεί πηγάζουν όλα», δηλώνει η Έλλη.

Η τραγουδίστρια απαντάει με ειλικρίνεια στην ερώτηση αν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της μ’ έναν μικρότερο άντρα. «Ποτέ. Σε καμία περίπτωση. Πριν από δύο χρόνια, το συζητούσαμε με μία φίλη μου εντελώς φιλολογικά και κάποια στιγμή θυμάμαι πως την ρώτησα: "Ποια είναι η μεγαλύτερη διάφορα ηλικίας που είχες μ έναν άντρα;". "Δεκαπέντε χρόνια μικρότερος" μου απάντησε εκείνη. "Είσαι τρελή; Τί βρίσκεις σε 15 χρόνια νεότερο;" της είπα. "Κι όμως, είναι να μη σου τύχει", μου απάντησε εκείνη».

Πάντως εκτός από τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας έχουν ακουστεί πολλά  και για την διαφορά ύψους που έχει η τραγουδίστρια με την Γιάννη Μπόγρη: «Έχεις έναν άντρα 2,10. Εγώ είμαι 1,67. Πες μου ποια γυναίκα, αν καθίσει δίπλα του, δεν θα μοιάζει με νάνο; Αν δεν είναι τουλάχιστον 1,90 θα φανεί νάνος».

Share |