Έκλεισε ο κύκλος του "Καλημέρα Ελλάδα" (video)

«Το "Καλημέρα Ελλάδα" ίσως και να ακούγεται για τελευταία φορά» είπε φανερά συγκινημένος στο τέλος της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης. Και όλα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της μαραθώνιας εκπομπής. Έτσι λοιπόν η ζώνη 7-11 από την επόμενη σεζόν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σήμερα καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη ήταν η Νάντια Μπουλέ, ο Θανάσης Πάτρας, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Γιώργος Παγάνης που θα πάρουν τη σκυτάλη της πρωινής ενημέρωσης από την ερχόμενη εβδομάδα με το Elatte.

Εντωμεταξύ στον παλμό της επικαιρότητας θα μείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου ο Γιώργος Αυτιάς και το επιτελείο της εκπομπής του «Καλημέρα σας». Την ώρα που οι παρουσιαστές των άλλων ενημερωτικών εκπομπών θα έχουν πάει διακοπές, ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει από το κανάλι του Μπουρναζίου να δίνει τη μάχη της τηλεθέασης αλλά και της ενημέρωσης, αφού θεωρείται πως θα έχουμε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι και όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών.

To Alter πάντως δεν θα παραμείνει ούτε μια μέρα χωρίς πρωινή ενημέρωση. Σύμφωνα με την Espreso, αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής με συμπαρουσιάστρια την Αμέλια Αναστασάκη που θα παρουσιάζουν ένα δίωρο ενημερωτικό πρόγραμμα. Με το μέχρι σήμερα προγραμματισμό οι δύο δημοσιογράφοι θα μας κρατούν συντροφιά από τις 8.00 το πρωί έως και τις 10.00 μεταφέροντάς μας όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Share |