Είστε... εταιρία και θέλετε να κόψετε βασιλόπιτα; Max Perry μόνο!

Μπορεί να άλλαξε ο χρόνος αλλά στις περισσότερες εταιρίες τη βασιλόπιτα θα την κόψουν τον Ιανουάριο και οι πιο "καθυστερημένοι" τον Φεβρουάριο.

Στα Max Perry θα βρείτε την πιο ωραία χειροποίητη βασιλόπιτα, με σοκολάτα ή χωρίς, η γεύση της οποίας έχει φανατικούς θαυμαστές εδώ και χρόνια.

Στις πιο όμορφες στιγμές μόνο... Max Perry!

H MAX PERRY HANDMADE CHOCOLATES, είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης σοκολάτας, η οποία μετρά περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. 

Από το 2005, όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα στον Πειραιά, μέχρι και σήμερα, η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια: Αγαπάμε αυτό που κάνουμε! Αγαπάμε τη Σοκολάτα!

Η μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και οι πρωτότυπες, ποιοτικές και λαχταριστές λιχουδιές, μας έχουν καταστήσει "Leader Concept" στο "Chocolate Pastry Market" στην Ελλάδα, με 26 καταστήματα. Παράλληλα ανήκουμε στις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες ζαχαροπλαστικής στην Ευρώπη.

Η παρασκευή χειροποίητων σοκολατένιων γλυκισμάτων μπροστά στα μάτια πελατών και περαστικών, μέσα από τη διαφάνεια των καταστημάτων μας, μας έχει κάνει συνώνυμο της απόλυτης απόλαυσης, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα.

Share |