Είναι επίσημο: Αυτές θα κάνουν εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Η τριάδα των παρουσιαστών μπροστά από τις κάμερες έκλεισε, ενώ στην εκπομπή θα αξιοποιηθούν και όλοι όσοι δούλευαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή "Παιδιά από σπίτι". Τρανό παράδειγμα η Νάνσυ Νικολαϊδου, που είναι στο κανάλι από την εποχή του Ε, που βρισκόταν στο πάνελ του Μένιου Φουρθιώτη. Τώρα περνάει πίσω από τις κάμερες σε ρόλο αρχισυντάκτριας.

Όπως αναφέρει  η επίσημη ανακοίνωση του καναλκιού: "Ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται τα Σαββατοκύριακα με «Όλα λάθος» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14.30 στο OPEN- μαζί του η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Θα μπορούσε να ήταν talk show, βραδινή εκπομπή, μαγειρικό ριάλιτι, κοινωνικό …πείραμα αλλά και εκπομπή λόγου και τέχνης! Είναι όμως… όλα λάθος! Πρωτότυπη ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μαζί του την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου. Όταν η άποψη συναντά το χιούμορ στο «μαγικό κόσμο» της showbiz αλλά και της τηλεόρασης, εκεί που γίνονται… όλα λάθος! Ο Πέτρος, η Άννα Μαρία και η Μαντώ, κάθε Σάββατο και
Κυριακή στις 14:30, μετρούν αντίστροφα τα τελευταία «καυτά» νέα, ενώ σατιρίζουν αλλά και κουβεντιάζουν με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους, για τα λάθη αλλά και τα σωστά της ζωής τους. Όχι μόνο τους «λαμπερούς» αλλά και τους άλλους, τους… «αθέατους», που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα".

Share |