Εγκατέλειψε τον ALPHA για χάρη του… Λάτσιου – Ποιο πρόσωπο παίρνει μεταγραφή;

Παραίτηση δήλωσε από τον ALPHA ένα πρόσωπο  – κλειδί του Τμήματος Προγράμματος του σταθμού στα μέσα της σεζόν προκειμένου να γυρίσει στα γνώριμα λημέρια του και το πλευρό του Γιάννη Λάτσιου.

Ο λόγος για τη Χρύσα Μασούρου η οποία εργαζόταν πολλά χρόνια με τον Λάτσιο στον ΑΝΤ1. Τα τελευταία, βρισκόταν στο Τμήμα Προγράμματος του ALPHA και μάλιστα σε θέση που την καθιστούσε πρόσωπο – κλειδί καθώς σχεδόν τα πάντα περνούσαν από τα δικά της χέρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, η Μασούρου μόνο τυχαία δεν αποχώρησε, καθώς σε λίγο καιρό από τώρα θα τη δούμε να επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου αναλαμβάνοντας, μάλιστα, τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού.

 

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 στη θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας, ο οποίος ήθελε πάση θυσία το «δεξί του χέρι» να επιστρέψει κι αυτό στο κανάλι.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στον ALPHA δεν ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι μέλος του δυναμικού τους τούς άφησε στα κρύα του λουτρού για να ενισχύσει το πρόγραμμα αντίπαλου καναλιού αλλά… έτσι είναι αυτά.

Γι’ αυτό και η αποχώρησή της αντιμετωπίζεται στο κανάλι ως «τι είχαμε, τι χάσαμε»…

dailymedia.gr

Share |