Έφυγε ξαφνικά ο δημοσιογράφος Ανδρέας Αναγνώστου

Τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό ενός ακόμα συναδέλφου θρηνεί από χθες η δημοσιογραφική οικογένεια. Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Αναγνώστου, έφυγε στα 47 του χρόνια.

Ο Ανδρέας Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης το 1985. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1987 στην εφημερίδα "24 ΩΡΕΣ" και στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ", "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" και "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ", στον ραδιοφωνικό σταθμό "FLASH 9,61" και στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA CHANNEL", απασχολούμενος με το πειραϊκό και ναυτιλιακό ρεπορτάζ. Ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας Attica Press και εξέδιδε τη δημοτική εφημερίδα "τα Νέα της Ηλιούπολης".

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ τονίζει πως ο Ανδρέας Αναγνώστου υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος και ένας δημοσιογράφος με επαγγελματική επάρκεια και συναδελφική αλληλεγγύη. Ήταν πολύ αγαπητός για το αντικειμενικό και αδέσμευτο ρεπορτάζ του.

Ο Ανδρέας αναγνώστους αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τη μονάκριβη κόρη τους. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ., στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως.

Share |