Εφυγε από τον ΑΝΤ1 και η Φαίη Μαυραγάνη!

Μετά τη Γιώτα Μιχαλοπούλου, που έφυγε οικειοθελώς από τον ΑΝΤ1 για να ακολουθήσει την τύχη της στην Αμερική, ήρθε και η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάνη από το κανάλι του Αμαρουσίου. Μόνο που στην περίπτωση αυτή ανακοινώθηκε από το κανάλι στην πολύ καλή δημοσιογράφο της η λήξη της συνεργασίας τους.

Η έγκριτη δημοσιογράφος, σύζυγος του Νίκου Μάνεση, ύστερα από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 στην παρουσίαση δελτίων αλλά και πρωινής εκπομπής, αναζητεί νέα στέγη.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, πριν από λίγες ημέρες η Φαίη Μαυραγάνη είχε συνάντηση με τους υπευθύνους του καναλιού και ενημερώθηκε ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να ανανεωθεί η σύμβασή της. Φυσικά την ευχαρίστησαν για την προσφορά της στο κανάλι και η λήξη της συνεργασίας έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Αλλωστε και η ίδια μιλά με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στο κανάλι.

Οσον αφορά το ποιος θα την αντικαταστήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την καινούργια χρονιά ανεβαίνει στο Μαρούσι η Ρίτσα Μπιζόγλη για να αναλάβει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αφού η σύμβασή της με την ΕΡΤ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

 

Share |