Σοκ: Εφιάλτης για ανήλικη με τον σαδιστή εραστή! Όλο το παρασκήνιο...

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 21χρονου, γιος απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος κακοποιούσε την ανήλικη φίλη του, ικανοποιώντας τα σαδιστικά σεξουαλικά του βίτσια, ενώ παράλληλα εκβίαζε την κοπέλα, ώστε να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο φοιτητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αφού συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία που έκανε η 16χρονη φίλη του για τον εκβιασμό σε βάρος της, καθώς ο νεαρός την απειλούσε πως, στην περίπτωση που δεν συνεχίσει να δέχεται τα βίτσια του, θα δημοσιοποιήσει στο Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της "Espresso", όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έξι μήνες, όταν ο 21χρονος, γιος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που αποστρατεύτηκε το 2011, γνώρισε την 16χρονη μαθήτρια Λυκείου και αναπτύχθηκε ένα "αίσθημα" μεταξύ τους. Η κοπέλα, μάλιστα, δήλωνε τρελά ερωτευμένη στις φίλες της με τον όμορφο και ψηλό νεαρό γόνο της οικογένειας του αστυνομικού. Οι πρώτες τους επαφές ήταν φυσιολογικές. Ετσι, ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της 16χρονης μαθήτριας πως ο φίλος της είναι θιασώτης των ερωτικών μεθόδων του… Μαρκήσιου Ντε Σαντ. Τις κρυφές σαδιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του άρχισε να τις εκδηλώνει σιγά-σιγά, ώστε να μειώσει και τις αντιδράσεις της ανήλικης.

Αρχικά ο 21χρονος άρχισε να κάνει διάφορα δώρα στη 16χρονη ερωμένη του, όπως δερμάτινα εσώρουχα, αλλά και διακοσμητικά μαστίγια, αγορασμένα από διαδικτυακά sex shop, ώστε να κάμψει πιο εύκολα τις ενδεχόμενες αντιδράσεις της. Η συνέχεια, όμως, ήταν πιο… άγρια. Ο νεαρός ζήτησε από την ανήλικη να γίνει η σκλάβα του στο σεξ. Ανυποψίαστη η μαθήτρια δέχτηκε, πιστεύοντας πως απλά όλο αυτό έχει να κάνει με ένα ερωτικό παιχνίδι, το οποίο βέβαια δεν θα περιέχει βία. Ετσι, χειροπέδες και κανονικά μαστίγια, επίσης αγορασμένα από sex shop, πήραν τη θέση των προηγούμενων ερωτικών "αξεσουάρ", με συνέπεια η συνεύρεσή τους να αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά της νοοτροπίας του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, με άκρως βίαιο σεξ από την πλευρά του 21χρονου φοιτητή. Μάλιστα, η 16χρονη, δεμένη όπως ήταν με τις χειροπέδες, δεν απέφευγε ακόμα και τα δυνατά χτυπήματα με το "τελετουργικό" μαστίγιο. Και όλα αυτά μπροστά στη βιντεοκάμερα που κατέγραφε ολόκληρο το βίαιο ερωτικό παιχνίδι που είχε στήσει ο νεαρός.

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ
Η 16χρονη στην αρχή έκανε υπομονή, εξαιτίας του δυνατού έρωτα που ένιωθε για τον νεαρό φίλο της. Η κατάσταση, όμως, όσο περνούσε ο καιρός όλο και αγρίευε. Ετσι, λοιπόν, πήρε την απόφαση να αντιδράσει, μην αντέχοντας άλλο τη βίαιη ερωτική συμπεριφορά του 21χρονου, ο οποίος εκδήλωνε όλο και πιο παράλογα βίτσια, "βουτηγμένα" στη βία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να του ζητήσει να σταματήσουν τον δεσμό τους. Από αυτό το σημείο και μετά άρχισε ο μεγαλύτερος εφιάλτης της 16χρονης, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 21χρονος άρχισε να την εκβιάζει με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων. Στην αρχή η μαθήτρια υπέκυψε στις απειλές και συνέχισε να δέχεται τον βίαιο χαρακτήρα του νεαρού, ο οποίος γινόταν όλο και πιο απρόβλεπτος στις ερωτικές του εξάρσεις.

Οταν πια ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η μικρή εξιστόρησε τον εφιάλτη που ζούσε στους γονείς της, οι οποίοι με ψυχραιμία προσπάθησαν να βοηθήσουν το παιδί τους. Τελικά, έφτασαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έδωσαν τη λύση στο πρόβλημα με τη δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος του 21χρονου.

Share |