"Έδωσαν τα χέρια" ΑΕΚ και Σκόκο!

Ο στόχος της διοίκησης της ΑΕΚ είναι ο Νάτσο Σκόκο να συνεχίσει με το «32» στην «κιτρινόμαυρη» φανέλα και μετά το καλοκαίρι του 2011, οπότε και λήγει το συμβόλαιο που υπογράφηκε το 2008 επί Νικολαΐδη. Ο «υδραυλικός» είναι ο ποιοτικότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αλλάζει τις ισορροπίες στην Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΚ δικαίως κάνει την υπέρβαση της για να τον κρατήσει στο ρόστερ και να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Το σημερινό ραντεβού ήταν καθοριστικό. Ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε στον Φαμπιάν Σολντίνι και τον Παύλο Διαννή, ότι η ΑΕΚ θέλει τον Σκόκο και ανέβασε την προσφορά της και άλλο…

Συγκεκριμένα, βελτίωσε τις πάγιες αποδοχές του Σκόκο από την τελευταία πρόταση της που ήταν περίπου 900.000 ευρώ και βελτίωσε παράλληλα και τον διακανονισμό των δόσεων προς όφελος του Αργεντίνου (ήρθαν πιο… κοντά οι δόσεις), ενώ έγινε και μία μικρή αλλαγή στα μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων. Η ΑΕΚ απ-έδειξε ότι θέλει να τον κρατήσει και σήμερα έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση για να τον κρατήσει. Πλέον, αναμένεται να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα των επαφών των δύο πλευρών στο τελευταίο ραντεβού τους.

Οι πληροφορίες λένε ότι η καθοριστική συνάντηση θα γίνει μέχρι και την Δευτέρα, μία ημέρα μετά τον αγώνα με την Καβάλα εκτός έδρας. Ετσι, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (27 Νοεμβρίου) θα γνωρίζουμε αν ο Σκόκο έχει πει «ναι» ή «όχι» στην βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ. Πάντως, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ… Η ΑΕΚ αισιοδοξεί ότι η πρόταση της είναι αυτή που ικανοποιεί τον Σκόκο και η πλευρά του Αργεντίνου κατανοεί πλέον ότι η ομάδα του κάνει την υπέρβαση της σε δύσκολες εποχές για να τον κρατήσει κοντά της.
aek365

Share |