Ε. Σπανού: «Η σχέση μου με τον Σρόιτερ ήταν... παλτό»

​Καλεσμένη στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη "Movies & Stars" θα είναι αυτήν την Τετάρτη η Ελισάβετ Σπανού, η οποία μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ...

«Ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με καθημερινή παρουσία, επομένως ότι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο, από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα. Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε ότι μια κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και πού θα οδηγήσει τη φορούσα παλτό. Είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα. Μα ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δύο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου;», αναρωτήθηκε.

Όσο για τον τίτλο που της είχαν δώσει, ως το... "Κορίτσι του Σρόιτερ", η Ελισάβετ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Δεν είναι ο τίτλος μου “το κορίτσι του Σρόιτερ”, ο τίτλος μου είναι Ελισάβετ Σπανού, τραγουδίστρια. Καλύτερα να με λένε "Το κορίτσι του Μάη"», είπε.

Share |