Ε. Ράντου: Εξομολογείται τους μεγάλους της... φόβους!

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και το περιοδικό Down Town και μιλάει για όλα όσα τη φοβίζουν. Οι πρόβες για την παράσταση "Ο φόβος" έχουν ξεκινήσει και εκείνη δίνει απαντήσεις στην πιο κρίσιμη ερώτηση. "Φοβάσαι;". «Όταν βομβαρδίζεται ο κόσμος γύρω σου, το δικό σου το υπαρξιακό το θεματάκι μοιάζει με τίποτα. Είδες γύρω σου την πόλη; Είναι το κέντρο μας αυτό. Το κέντρο μίας πρωτεύουσας που δεν υπάρχει. Ένα φάντασμα. Συχνά περπατάω για να ΄ρθω στο θέατρο, στην πρόβα. Και είναι όλα ερημιά. Ακούγονται μόνο τα βήματα μου. Και λέω "έχουμε πόλεμο. Θα ακουστούν σειρήνες όπου να'ναι...».

Η Ελένη Ράντου απαντά και στο ερώτημα αν είναι αβάσταχτο το βάρος για το κυνήγι να δείξει κάποιος ευτυχισμένος ή χαρούμενος.

«Επιτυχημένος! Φυσικά και είναι. Και αυτό είναι λυτρωτικό, το ότι ήρθε λοιπόν η κρίση και έδειξε την πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται κανείς να αποδείξει τίποτα πια. Και που ξέρεις, μετά απ΄όλο αυτό, μπορεί και να μας μείνουν πέντε φίλοι. Και ίσως και να μπορέσουμε να ερωτευτούμε παθιασμένα, ποιος ξέρει;»

 

Share |