Ε. Παπαρίζου: Μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ερωτευμένη, ευτυχισμένη και δείχνει σαν να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τη στεναχωρήσει. Για πρώτη φορά μάλιστα μιλά ανοιχτά στο "Ιn Style"για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο και ξεκαθαρίζει:

paparizou1.jpg

«Δεν είμαι έγκυος. Προχθές είδα έναν παλιό μου χορευτή και με το που με είδε άρχισε να μου φιλάει την κοιλιά, λέγοντας: “πιστεύω ότι θα γίνεις η καλύτερη μάνα του κόσμου!” Του απάντησα: “ωραία, αλλά ρώτα πρώτα αν είμαι έγκυος, αγάπη μου! Μην πιστεύεις όλα όσα γράφονται”», είπε.

paparizou5.jpg

Πάντως η Έλενα δεν κρύβει ότι θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι από τον Ανδρέα Καψάλη. «Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό από τη στιγμή που έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο, στον οποίο βασίζομαι, τον εμπιστεύομαι και μου δίνει ασφάλεια, να θέλω να κάνω μαζί του παιδιά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου χωρίς να υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι. Για μένα είναι ευτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς. Δεν ξέρω πώς θα είμαι όταν γίνω μαμά, αλλά νομίζω πως θα εξαφανιστούν ακόμα και οι πιο περίεργες φοβίες που έχω», είπε.

Share |