Ε. Παπαβασιλείου: Αισθάνεται ανεπιθύμητη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;

Η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''People'', μίλησε για την Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ξεκαθάρισε μια κα καλή αν αισθάνεται και αισθανόταν από την αρχή ανεπιθύμητη:

«Όταν πήγα να συζητήσω, ποτέ δεν μου είπαν ότι πρέπει να ''κλωνοποιηθώ'' σε Σίσσυ Χρηστίδου. Άλλωστε δεν μπορώ και δεν θέλω να το κάνω! Απλά μου πρότειναν να συμμετάσχω στην εκπομπή της Ναταλίας. Γιατί η εκπομπή είναι ξεκάθαρα της Ναταλίας κι εγώ είμαι ένα μέλος της ομάδας... Έχω μια χαρά σχέση με την Ναταλία, δεν τσακώθηκα ποτέ μαζί της -όπως έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι- και πριν συμφωνήσω για την εκπομπή, μίλησα μαζί της... Η Ναταλία έδειξε πολύ θετική διάθεση στο να συνεργαστούμε αλλιώς δεν θα είχα υπογράψει. Μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά δεν θα πήγαινα κάπου αν μου έλεγαν ότι είμαι ανεπιθύμητη».

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο γάμο: «Θα έπρεπε να θέλω πολύ τον άλλον, να μου εμπνέει μεγάλη ασφάλεια, για να πάρω μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο γάμος δεν είναι εύκολο βήμα, ούτε πρέπει να γίνεται επιπόλαια. Επειδή βλέπω τα πράγματα λίγο ροζ, θέλω να αισθανθώ έντονα, θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη και να προκύψει μόνο του και αβίαστα γιατί αν αρχίζεις να το ψειρίζεις, τότε δεν είναι για να γίνει».

 

Share |