Ε. Παπαβασιλείου: Δείτε την σε τρυφερές στιγμές με το νέο της έρωτα!

Στη Μύκονο πέρασαν το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου η Έλενα Παπαβασιλείου με το διάσημο σύντροφό της. Η παρουσιάστρια του Alpha και ο 27χρονος επιχειρηματίας είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια όπως βλέπετε...

 

 Η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Αλιόσα Γκρίσιν γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στις αρχές του Ιουλίου και από τότε είναι αχώριστοι. Τα περισσότερα τριήμερα του Ιουλίου και του Αυγούστου τα πέρασαν στο νησί των ανέμων, αποφεύγοντας όμως τις συχνές εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια.

Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής 28 Αυγούστου, η Έλενα και ο Αλιόσα πήγαν για μπάνιο στην πολυσύχναστη παραλία της Ψαρούς. «Προσπάθησαν να είναι διακριτικοί μεταξύ τους για να μην προκαλέσουν σχόλια. Η Έλενα μπήκε μόνο στη θάλασσα για μπάνιο, ενώ ο σύντροφός της την περίμενε στις ξαπλώστρες. Αργότερα γευμάτισαν σε εστιατόριο, όπου εκεί κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο, αποφεύγοντας όμως τις πολλές διαχυτικότητες», περιγράφει στο ΟΚ! άνθρωπος που συνάντησε το ζευγάρι στην παραλία της Ψαρούς.

«Υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ τους και η σχέση τους, αν και κρατάει μόλις δύο μήνες, φαίνεται πως έχει μέλλον», αναφέρει φίλος του ζευγαριού.


Share |