Ε. Μενεγάκη: Θέλει να... "αρπάξει" βασικό συνεργάτη του Λιάγκα!

Ακόμη δεν μπορεί να "χωνέψει" η Ελένη Μενεγάκη την περσινή της συντριβή από το ζευγάρι του mega: Η "βασίλισσα" πρεσάρει έντονα έναν από τους πιο βασικούς συνεργάτες του Λιάγκα, προκειμένου να "μετακομίσει" στον "Καφέ"!

Η μάχη της κουτάλας πρόκειται να φέρει αντιμέτωπους τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη και αυτή τη φορά μήλον της έριδος είναι ο γνωστός μάγειρας του Mega και του ¨Πρωινό mou" Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αφήνει τα μαγειρικά του σκεύη στο ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά και στον Master Chef Ακη Πετρετζίκη και δείχνει να σκέφτεται σοβαρά τον "Καφέ με την Ελένη" όσον αφορά, φυσικά, την ενότητα της μαγειρικής.

Την έντονη φημολογία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ήρθε να ενισχύσει το γεγονός ότι η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη "Food and the city", που προβαλλόταν από το Mega με μεγάλη επιτυχία, δεν υπήρχε στο δελτίο Τύπου του σταθμού όταν μας ενημερώσαν για το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η εν λόγω εξέλιξη ενισχύει το σενάριο της μετακόμισης του chef  προς την Ελένη Μενεγάκη, καθώς λέγεται πως έχει δεχθεί "ψηστήρι" από την πανέμορφη παρουσιάστρια και δελεαστική πρόταση από τον Alpha.

Σύμφωνα με την Espresso, πάντως, "παίζει" δυνατά και το σενάριο επιστροφής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στον "Καφέ με την Ελένη", ειδικά αν "ναυαγήσει" η μεταγραφή του Καλλίδη από το Mega.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share |