Ε. Μενεγάκη: Οι τελευταίες της φωτογραφίες με μαγιό και το τέλος στα σενάρια...


Ξεχάστε ό,τι έχετε δει μέχρι σήμερα και απολαύστε τη μία και μοναδική "βασίλισσα" στις πιο σέξι πόζες της με μαγιό από τη Νάξο.Φωτογραφίες δίνουν τέλος στα σενάρια του τελευταίου διαστήματος...  

Περί της φημολογούμενης εγκυμοσύνης της, αφού δεν δείχνει να έχει πάρει ούτε μισό κιλό: «Θέλω αυτό το καλοκαίρι να περάσω ωραία!», είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν από το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μερικές εβδομάδες αργότερα, η 41χρονη παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, απολαμβάνοντας μαζί με το σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της τις διακοπές. Τελευταίος σταθμός των αδιάκοπων αποδράσεών της η πανέμορφη Λευκάδα.

Ανανεωμένη, μαυρισμένη, χαρούμενη και με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, η πανέμορφη παρουσιάστρια εντοπίστηκε από το φακό του "HELLO!" και του "ΟΚ!"  να απολαμβάνει το κολύμπι στις παραλίες της Νάξου.

Τα ήσυχα μέρη αποτελούσαν πάντα για την "ωραία Ελένη" τους ιδανικούς προορισμούς για ξεκούραση και ανέμελες στιγμές έπειτα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα. Οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια, με χαλαρό outfit, αποτελούσαν μία από τις αγαπημένες συνήθειες της παρουσιάστριας που, ακόμη μία φορά έδειξε ιδιαίτερα ζεστή και φιλική τόσο με τους υπόλοιπους παραθεριστές όσο και με κατοίκους του νησιού, στην καρδιά των οποίων έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση.


"Βραχιόλια": Καλό και φθηνό φαγητό... δίπλα στη θάλασσα!

Share |