Ε. Μενεγάκη: Λύνει τη σιωπή της για το νέο συμβόλαιο και τη μείωση μισθού! (video)

Την Ελένη Μενεγάκη πέτυχε η κάμερα του δελτίου του Star, λίγο πριν μπεί στο στούντιο της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του Alpha  έδωσε απαντήσεις για όλα όσα λέγονται γύρω από το συμβόλαιο της, τις μειώσεις, αλλά και για τις σχέσεις της με το κανάλι.

Για την μείωση, που φημολογείται ότι έχει υποστεί διευκρίνισε: «Μην μένουμε σε αυτά που μπορεί να λέγονται κατά καιρούς από τρίτα και τέταρτα πρόσωπα. Τα ίδια λέγονταν και πέρσι και εγώ ήταν μόλις είχα ανανεώσει. Τι συζητάμε τώρα; Το συμβόλαιό μου, το καινούριο τώρα ξεκινάει. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι οι πρώτες μέρες του καινούριου συμβολαίου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το αν επιθυμεί φέτος να κερδίσει τα ηνία της πρωινής ζώνης ξανά, δήλωσε: «Θέλω να είναι μια πολύ καλή χρονιά, αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Βεβαίως θέλω να πάει πολύ καλά η εκπομπή, μακάρι να ʽμαστε και πρώτοι! Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο».

Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει καθόλου επαγγελματικές συζητήσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αν και φάνηκε από όσα είπε ότι είναι... ο διακαής της πόθος!

Share |