Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα! Η αγωνία και οι προσευχές της...


Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη χαρά ήλθε ο "Γολγοθάς. Σήμερα η Πέγκυ Ζήνα βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, καθώς ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος, ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας, μπαίνει στο χειρουργείο.

 Μόλις δύο μήνες πριν δει το φως της ημέρας η κορούλα τους, που την περιμένουν πώς και πώς, η αγωνία της τραγουδίστριας βρίσκεται στο ζενίθ, με το βλέμμα της στραμμένο πάντα στον ουρανό. Μόνο όπλο της είναι η προσευχή και οι επικλήσεις της να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον κίνδυνο ο Γιώργος της.

Από την Παρασκευή ο Γιώργος Λύρας νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο και σήμερα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί σε τετραπλό by pass. Επέμβαση που, λόγω του βεβαρημένου ιατρικού του γνωστού μάνατζερ, εμπεριέχει επιπρόσθετο κίνδυνο. Και όλα αυτά τη στιγμή που η Πέγκυ Ζήνα πρέπει να βρίσκεται, λόγω της εγκυμοσύνης, σε πλήρη ηρεμία, καθώς διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της και εννοείται ότι δεν πρέπει να βιώνει στενόχωρες καταστάσεις.

Δίπλα του όλες αυτές τις ώρες είναι, σύμφωνα με την Espresso, ο κουμπάρος τους Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος με το ανατρεπτικό χιούμορ που διαθέτει προσπαθεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα.

Share |