Α. Δρακουλάκη: «Για τρία χρόνια ζούσα μια παράλληλη ζωή»

Η τηλεοπτική Νόρα από τα Μυστικά της Εδέμ, ή αλλιώς η Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλά για τον ρόλο της στη σειρά, τα συναισθήματά της μετά το τελευταίο γύρισμα, τη μητρότητα και τις αληθινές αγάπες! «Ναι, με την Νόρα ανακάλυψα και μια άλλη Αντιγόνη. Με τη βοήθειά της ανακάλυψα το αντράκι που έκρυβα μέσα μου και κατάλαβα ότι δεν είναι και καθόλου κακό αυτό το αντράκι όταν χρειάζεται να αποκαλύπτεται», δηλώνει η ίδια στο "Tv Εθνος".

Tα αισθήματά της τώρα που πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο γύρισμα; «Αισθάνομαι χάλια... Αισθάνομαι πολύ, πολύ περίεργα. Σήμερα συνειδητοποίησα πως για τρία ολόκληρα χρόνια ζούσα καθημερινά μια παράλληλη ζωή! Μια παράλληλη ζωή στην οποία σήμερα έπρεπε να μπει μια τελεία!».

Η ηθοποιός δηλώνει ότι η Εδεμ ήταν για εκείνη ένα τεράστιο δώρο: «Ένα τεράστιο δώρο... Ένα δώρο το οποίο άνοιξα με τόση λαχτάρα και μόνο καλά με περίμεναν μέσα σε αυτό. Μέσα από την ''Εδέμ'' έμαθα το πώς είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος και να δουλεύει και το πώς είναι, φυσικά, το να κάνεις φίλους μέσα από μία δουλειά. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να μην ξέρω αν το αξίζω όλο αυτό που μου συμβαίνει».

Share |