«Δούλεψα σκληρά και αφοσιωμένα για τον ΣΚΑΪ αλλά με απέλυσαν»

Εκεί έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, ξεκινώντας ως μαθητευόμενη. Εκεί έμαθε τη… δουλειά, δίπλα σε έμπειρους δημοσιογράφους. Εκεί αναδείχθηκε ως παρουσιάστρια εκπομπών. Από εκεί απολύθηκε ύστερα από έντεκα χρόνια, τον Ιανουάριο του 2019.

Ο λόγος για την Σοφία Τσίπα που αποκάλυψε τι έγινε τότε, μιλώντας στο «People Greece» και μη κρύβοντας την πικρία της. Ως υποστήριξε, εκείνη τη μέρα υπήρχε κινητικότητα συναδέλφων, οι οποίοι κατέβαιναν στο λογιστήριο. Σε κάποιους ανακοίνωναν την απόλυσή τους από το κανάλι και σε κάποιους άλλους αύξηση αποδοχών. «Επικρατούσε σύγχυση, αναρωτιόμασταν ποιος θα είναι ο επόμενος στη λίστα, ώσπου χτύπησε και το δικό μου τηλέφωνο.

Εκείνη την ημέρα ο ΣΚΑΪ απέλυσε 12 εργαζόμενους, μέσα στους οποίους ήμουν κι εγώ» είπε η Τσίπα.

Και φυσικά, δεν υπήρξε καμία απολύτως εξήγηση από τους ιθύνοντες του καναλιού. «Ένιωσα άδειασμα και ταυτόχρονα μια ανακούφιση» παραδέχθηκε. «Δούλεψα σκληρά και αφοσιωμένα για τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο οφείλω να αναγνωρίσω ότι έδωσα πολλά, αλλά πήρα και πολλά. Μου δόθηκαν ευκαιρίες και έδωσα τη δική μου μάχη για να τις εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

dailymedia.gr

Share |