Δ.Νομικού: Για πρώτη φορά - εμμέσως πλην σαφώς - παραδέχεται τη σχέση της!

Μπορεί να παίζει "κρυφτούλι" με τους δημοσιογράφους στο θέμα της σχέσης της με τον Χρήστο Χολίδη, ωστόσο η απειρία της σε τέτοια θέματα την έκανε να την προδώσει! Από τα όσα είπε στο "ΟΚ!" είναι φανερό πλέον ότι είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή.

Δείτε και μόνοι σας τις ερωτήσεις που της έγιναν και τις απαντήσεις που έδωσε:

- Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που σε έδειχναν να μπαίνεις στο σπίτι του Χολίδη. Άρα η απόδειξη της σχέσης σας υπάρχει. Γιατί δεν επιβεβαιώνετε ότι είστε μαζί;

Καταρχήν δεν νομίζω ότι κοιμόταν και ξυπνούσε κανείς με τον καημό να δει εμένα και τον Χρήστο σε μια φωτογραφία ή περίμενε να επιβεβαιώσω κάτι επίσημα. Δεν σου κρύβω μάλιστα ότι αρκετές φορές νιώθω πίεση όταν ακούω να λένε: "Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι". Δεν θα ήθελα να μιλήσω ονομαστικά και δημόσια, επειδή πιέζομαι. Θα το κάνω όταν θα είναι συνειδητή επιλογή δική μου και του συντρόφου μου».

- Παίζεις στη ραδιοφωνική σου εκπομπή τραγούδια του Χρήστου Χολίδη;

Φυσικά. Ο σταθμός έχει στο play list του όλα τα ελληνικά χιτ, οπότε σαφέστατα έχουν παίξει και στο δικό μου δίωρο τραγούδια του Χρήστου Χολίδη γιατί έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες.

Από την παραπάνω φράση (Δεν θα ήθελα να μιλήσω ονομαστικά και δημόσια, επειδή πιέζομαι. Θα το κάνω όταν θα είναι συνειδητή επιλογή δική μου και του συντρόφου μου) συμπεραίνουμε ότι είναι μαζί και θα το πουν όταν νιώσουν έτοιμοι.

Share |