Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μακάρι να κάνω τα μισά από αυτά που έκανε ο Αρναούτογλου»

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello», ο παρουσιαστής λέει ότι αισθάνθηκε τιμή, γλυκιά αγωνία, ανασφάλεια και άγχος για το «Minute To Win It», προσθέτοντας: «δε με αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε το πως θα πάει η εκπομπή γιατί ξέρω πως περάσαμε στα γυρίσματα. Έχουμε κάνει το καλύτερο…».

Όσο για το ότι πήρε την ώρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του "Όμορφου κόσμου";«Όσον αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μακάρι να κάνω τα μισά πράγματα από αυτά που έχει καταφέρει ο ίδιος στην προσωπική και στην επαγγελματική μου πορεία. Αυτό λέω για οποιονδήποτε προσπαθήσει να κάνει οποιαδήποτε σύγκριση».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε βέβαια με τα καλύτερα λόγια και στη Φαίη και τον Γιώργο:«Είμαι ευγνώμων στον Γιώργο και την Φαίη. Νιώθω ότι με προσέχουν και το εκτιμώ αυτό. Εύχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία κάποια στιγμή να τους το ανταποδώσω. Εκτιμώ δε, πάρα πολύ το γεγονός ότι με έχουν βάλει σπίτι τους, έχω γνωρίσει τους γονείς της Φαίης, τον πατέρα του Γιώργου, με αφήνουν και παίζω με τον Γιάννη, είναι σημαντικά πράγματα αυτά γιατί δεν τα διεκδίκησα ποτέ, ούτε τα θεώρησα δεδομένα»

Share |