Δημήτρης Ουγγαρέζος:«Διασκεδάζω πολύ με το χιούμορ μου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει στο περιοδικό TIVO για το "Πρωινό mou", τη Φαίη και το Γιώργο, της γυναίκες, το "Just the two of us" αλλά και το... χιούμορ του. Δείτε τι είπε...

Περνάς ώρες στο «Πρωινό μου» του Mega, συμμετέχεις καθημερινά σε μία τρίωρη ραδιοφωνική εκπομπή και συμμετέχει στο "Just the two of us".Πότε βρίσκεις χρόνο να ζεις;
«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που δουλεύω το Σαββατοκύριακο, μου λείπει να ζω. Μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπει να έχω μια κοπέλα. Είμαι διαρκώς στην τσίτα. Απλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου»

Μίλησέ μου για τη συνεργασία σου με τη Φαίη Σκορδά. Τί τύπος είναι, τώρα που τη γνωρίζεις από κοντά;
«Είναι ακόμη καλύτερη. Σαν τηλεθεατής είχα καταλάβει πως είναι φοβερή επαγγελματίας. Αυτό που βιώνω από κοντά είναι πως πρόκειται για μια γυναίκα από πολύ καλή οικογένεια, καλλιεργημένη και πολύ προσιτή».

Ακόμα κι όταν δηλώνει στον αέρα ότι «δεν μου αρέσει το χιούμορ του Ουγγαρέζου»;
«Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, είναι τελείως υποκειμενικό. Εγώ προσωπικά διασκεδάζω πολύ με το χιούμορ μου. Δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη γύρω από το χιούμορ».

Τί ρόλο παίζουν οι γυναίκες στη ζωή σου;
«Αχ! Καλώς ή κακώς είναι για εμένα η αρχή και το τέλος. Όταν η γυναίκα λείπει από τη ζωή μου, με ρίχνει τρομερά. Δυστυχώς η διάθεσή μου είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το πώς είμαι στα προσωπικά μου».

Share |