Δημήτρης Λαγιόπουλος: «Ασχολήθηκα με την τηλεόραση από ένα μήνυμα στο facebook»

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος συμμετέχει στο "Μες στην Καλή Χαρά" εδώ και τρία χρόνια. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ο νεαρός παρουσιαστής ξεκίνησε να δουλεύει σε μπαρ κι εκεί, μια υπεύθυνη πρακτορείου μοντέλων του πρότεινε να δοκιμάσει την τύχη του στον χώρο της μόδας. «Μετανιώνω που δεν κυνήγησα τα διάφορα κάστινγκ του εξωτερικού. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την παγκόσμια καμπάνια για τα εσώρουχα της Diesel. Με βρήκαν και με διάλεξαν σε μια επίδειξη που είχαν κάνει στην Κρήτη. Από εκεί με έκλειναν για δουλειά άνθρωποι του εξωτερικού. Η διαδικασία αυτή έχει εκλείψει πια λόγω της κρίσης».

Η οικονομική κρίση πόσο τον έχει επηρεάσει και πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στα χρήματα που παίρνει σε σχέση με το παρελθόν; «Η διαφορά είναι τεράστια. Σήμερα παίρνω τα λεφτά που έπαιρνα όταν άρχισα το μόντελινγκ. Το μόντελινγκ έχει γίνει πια χόμπι στην ελληνική αγορά».

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος περιγράφει στο περιοδικό "Life and style" πώς προέκυψε η πρόταση για το "Μες στην καλή χαρά": «Από ένα μήνυμα στο facebook, από έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνώριζα. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ όμως».

Share |