Α. Δημητρίεβιτς: «Όταν κάνεις παιδιά, πρέπει να τους αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο»

Η Άννα Δημητρίεβιτς, που πρώτη φορά την είδαμε στην μικρή οθόνη στη σειρά "10η Εντολή", σε συνέντευξη που έδωσε στο "TV Έθνος", μίλησε για τη σειρά του Mega "Με λένε Βαγγέλη", στην οποία πρωταγωνιστεί, τον σύζυγό της και τις κόρες της, την κρίση και άλλα πολλά.

Αν δεν της άρεσε ο ρόλος της στη σειρά "Με λένε Βαγγέλη", θα τον δεχόταν; «Εξαρτάται. Αν η οικογένειά σου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και χρειάζεσαι λεφτά, παίρνεις και έναν ρόλο που δεν σου αρέσει. Αλλά ο ηθοποιός, σε κάθε ρόλο μπορεί να βρει κάτι που να τον ιντριγκάρει. Μπορεί να μην τρελαίνεται, αλλά όποιος ρόλος και να του δοθεί, αν είναι σωστός, θα βρει τα στοιχεία που θα του αρέσουν για να τον κάνει έτσι όπως θέλει».

Τώρα με την κρίση, θα ξαναέπαιρνε την ίδια απόφαση... να σταματήσει να εργάζεται για να αφιερωθεί στα παιδιά της; «Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Είμαι της άποψης ότι, από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, πρέπει να τους αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο. Αλλιώς να μην τα κάνεις! Σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα».

Την έδεσαν περισσότερο με τον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη, τα παιδιά; «Ναι, σίγουρα μας έδεσαν περισσότερο. Ο Θανάσης με βοηθά πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τον παραδοσιακό άντρα. Γι αυτό πάνε πάρα πολύ καλά τα πράγματα».

Έχει κάποιο απραγματοποίητο όνειρο; «Δεν κάνω μεγάλα όνειρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που έχω και προσπαθώ να χαίρομαι με αυτά. Και τα πράγματα που έρχονται τα καλωσορίζω. Μπορεί και αυτά που σου έρχονται να τα προκαλείς μόνος σου, με τη θετική σου ενέργεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη όμως, με αυτά που έχω και το όνειρό μου είναι για την Ελλάδα. Να γίνει ένα θαύμα και να πάνε όλα καλά για τη χώρα και τους Έλληνες»

Share |