Α. Δημητρίεβιτς: «Όταν έμεινα έγκυος δεν ήθελα να κυνηγήσω ούτε ρόλους ούτε καριέρα!»

Μετά από τρίχα χρόνια απουσίας η Άννα Δημητρίεβιτς επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση. Η νεαρή ηθοποιός τα είχε παρατήσει όλα πριν από τρία χρόνια για να κάνει οικογένεια με τον Θανάση Ευθυμιάδη, πράγμα το οποίο δύσκολα θα έκαναν άλλες γυναίκες στη θέση της.

«'Πιστεύω ότι η μητέρα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει να δουλεύει τα πρώτα χρόνια του παιδιού. Αλλιώς ας μην το κάνει. Εγώ θέλω να είμαι εκεί κάθε μέρα, κάθε ώρα... Έχω διαβάσει τόσα βιβλία για την παιδική ψυχολογία που έχω γίνει εξπέρ... Όταν έμεινα έγκυος είπα ''εδώ είμαι!''. Δεν ήθελα να κυνηγήσω ούτε ρόλους ούτε καριέρα ούτε τίποτα. Κάτι έγινε μέσα μου. Ορμονικό; Δεν ξέρω», είπε η Άννα Δημητρίεβιτς για την απουσία της.

Δηλώνει άλιστα ότι έγινε μια παραδοσιακή γυναίκα που φρόντιζε τα παιδιά της όσο τίποτα άλλο: «Έγινα ενώ δεν ήμουν. Κάτι ηρέμησε μέσα μου με τα παιδιά και ήθελα να ασχολούμαι μόνο με το φαγάκι τους, το μπάνιο τους και όλα τα μικροπράγματα. Μεγάλη αλλαγή. Το ψωμί το φέρνει ο μπαμπάς κι εγώ φροντίζω τα παιδιά. Πιστεύω ότι τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά παλιά. Κάναμε μεγάλη φασαρία για τον φεμινισμό αλλά τελικά καταφέραμε κάτι καλό; Ή καταφέραμε να πρέπει η γυναίκα να τρέχει και στο γραφείο, να μεγαλώνει και τα παιδιά, να μαζεύει και το σπίτι;».

Share |