Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Η κρίση με έχει βάλει σε μια κατάσταση δημιουργίας»

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν το κάνει όμως είναι άμεση, πληθωρική, όπως ακριβώς την βλέπουμε στα σίριαλ που έχει παίξει. Παρά την κρίση η Δήμητρα Παπαδοπούλου δηλώνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση δημιουργίας. «Εμένα η κρίση με έχει βάλει σε μια κατάσταση δημιουργίας. Σέβομαι βέβαια και αυτούς που τους έχει προκαλέσει ηττοπάθεια, αλλά εγώ αποφάσισα να μη λειτουργήσω πεσιμιστικά και με εσωστρέφεια. Θέλω να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Και ευτυχώς υπάρχει και κοινό που θέλει να με ακούσει», λέει.

Παραδέχεται πάντως ότι και εκείνη έχει περάσει τις μαύρες της περιόδους. «Το έχω περάσει το στάδιο της ηττοπάθειας, όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι. Μου φαίνονταν όλα αδιάφορα και ένιωθα ότι δεν είχα τίποτε άλλο μέσα μου να δώσω. Έπαθα κατάθλιψη, πήγα σε ψυχολόγο, το πάλεψα με τον εαυτό μου χρόνια, δεν έβγαινα έξω, δεν είχα διάθεση για δημιουργία και ήμουν με τις παρέες μου και τις σχέσεις μου σε πολύ χαμηλούς τόνους», παραδέχεται.

Η Δήμητρα μιλάει και για την κρίση στη χώρα μας, δίνοντας τη δική της οπτική για όσα συμβαίνουν. «Δεν είμαστε εμείς αυτός ο λαός που θέλουν να μας επιβάλλουν οι άλλοι να γίνουμε. Εμείς είμαστε παθιασμένοι. Είμαστε ένας λαός ντέρτι και dirty και πάνε να μας αλλάξουν. Εμείς είμαστε μες στη χαρά και ταυτόχρονα μες στο δράμα, μέσα στην υπερβολή», τονίζει.

Με αφορμή το θεατρικό που έχει γράψει «Η σεξουαλική ζωή του κ. και της κας Νικολαΐδη, αναφέρθηκε και στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. «Βλέπω μια λιγούρα γύρω από το sex– όχι για σχέση, αλλά για sex. Επίσης  με έχει κουράσει να βλέπω απελπισμένες να κοιτάνε το πορτοφόλι του άλλου και όχι το πώς  είναι ή αν τους “κάνει” κάτι», λέει.

Share |