Δήλωση - σοκ: «Δεν έχω να πληρώσω έκτακτη εισφορά ούτε το χαράτσι»!

Μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες σε συνέντευξή της στην "Πρωινή Μελέτη" αποκάλυψε ότι δεν έχει πληρώσει ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε και την έκτακτη εισφορά. «Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, Μου ήρθε χαράτσι για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα 20.000 ευρώ. Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το χαράτσι ήταν 20.000 ευρώ. Έχω εγώ τη δυνατότητα σήμερα να το πληρώσω», αναρωτήθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η κρίση την έχει επηρεάσει πάρα πολύ και προσπαθεί να κάνει όση περισσότερη οικονομία μπορεί. «Δεν βγαίνω, όπως έβγαινα. Δεν ψωνίζω τίποτα. Έχω να ψωνίσω ρούχα πάνω από τρία χρόνια», είπε, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να έφευγε για το εξωτερικό αν έβρισκε κάποια πράγματα που θα της έδιναν το κίνητρο.

Εξέφρασε όμως και το παράπονό της ότι αρκετοί ήταν αυτοί που της γύρισαν την πλάτη. «Βοήθησα πάρα πολύ κόσμο και δεν με βοήθησε κανείς. Δεν πειράζει όμως. Με πόνεσε πολύ, αλλά θα το ξαναέκανα», τόνισε.

Share |