Δήλωση - σοκ παρουσιάστριας: «Έφτασα στον θάνατο και γύρισα»!


Οι ώρες που έζησε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ λίγοι γνώριζαν ότι έδινε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της και - όπως είναι λογικό - δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση...

«Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές» δηλώνει αποκλειστικά στην Espresso η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί: «Η περιπέτεια της υγείας μου ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε ημέρες. Ένιωθα πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι μέρα με τη μέρα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Δεν ήξερα τι συμβαίνει, ώσπου ένα βράδυ πονούσα τόσο πολύ που αναγκάστηκα να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο, οι γιατροί του νοσοκομείου της είπαν ότι υποφέρει από μια απλή γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν σπίτι. Δυστυχώς η διάγνωση ήταν λανθασμένη και κάθε ώρα που περνούσε θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη Νανά... «Οι πόνοι συνεχίστηκαν, ακόμη πιο έντονοι. Δεν μπορούσα να κινηθώ. Αμέσως πήρα τον παθολόγο που με παρακολουθεί, ο οποίος με έστειλε σε άλλο νοσοκομείο. Ύστερα από ώρες εξετάσεων οι γιατροί διέγνωσαν οξεία περιονίτιδα και ανάγκη άμεσης εγχειρησης. Με βάλανε αμέσως στο χειρουργείο. Πονούσα  αφόρητα. Δεν μπορούσα να ησυχάσω ούτε με τα τα ηρεμιστικά που μου έδιναν».

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος, είχε  πάθει πολύ μεγάλη ζημιά, αφού είχε τρυπήσει το έντερό της και το πύον που είχε συσσωρευτεί είχε εξαπλωθεί μέσα στην κοιλιακή χώρα. «Η κατάσταση μου ήταν κρίσιμη. Ευτυχώς, ο γιατρός που με χειρούργησε, ο Γιάννης Σαριτζόγλου, με έσωσε και του οφείλω πολλές ευχαριστίες» λέει η Νανά.

Πάντως η περιπέτεια της δεν σταμάτησε εκεί. Δυο μέρες μετά το χειρουργείο προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Περαστικά κι ας ελπίσουμε ότι η ατυχία της σταματά εδώ...


Share |