Δήλωση - βόμβα: Ποιος τραγουδιστής αποκάλεσε τον Αγάθωνα "μαϊμού με μουστάκια";

Και μάλιστα για την ακρίβεια ο πολύ γνωστός τραγουδιστής είπε: «Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός ; να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε»; Ο πόλεμος μόλις άρχισε...

Αφήστε τα μίση κι αρχίστε... (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζαφείρης Μελάς στο tralala:

Εσείς, προσωπικά, έχετε νιώσει αδικημένος από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τις λεγόμενες playlists των ραδιοφώνων;
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί δεν έχουν πια λόγο και αυτό είναι πολύ κακό για τη μουσική. Από τη στιγμή που πήραν τα σκήπτρα κάποια “αγόρια-κοπέλες”, που δεν είναι και “φανατικοί” άντρες, κάνουν δυστυχώς κουμάντο στο ραδιόφωνο και παίρνουν χρηματικά ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το θεωρώ πολύ γελοίο και πολύ ανόητο, διότι τον καλλιτέχνη τον ακούει ο κόσμος επειδή τον θέλει και όχι επειδή θέλει ο κάθε παραγωγός να τον κάνει μάγκα. Η πλύση εγκεφάλου που κάνουν στη νεολαία δεν τους αφήνει περιθώρια να ακούσουν κάτι άλλο και αυτό που ακούν επειδή το ακούν ξανά και ξανά, το θεωρούν επιτυχημένο.

Εμένα δεν με παίζει κανένα από τα σύγχρονα ραδιόφωνα, διότι λένε ότι είμαι λαϊκός και δεν παίζουν αυτό το στυλ. Απαγορεύεται να ακουστεί το μπουζούκι. Πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές αναγκάζονται και κάνουν στροφή στο μοντέρνο, μόνο και μόνο για να τους παίζουν. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, διότι έτσι προδίδω την ιστορία μου, που εδώ και 40 χρόνια υπηρετώ το λαϊκό τραγούδι. Αν υπήρχε καλλιτεχνικό δικαστήριο θα έπρεπε να πάνε φυλακή κάποιοι τραγουδιστές που ντρέπεσαι να τους ακούσεις, αλλά και όλοι αυτοί που τους προωθούν. Για πολλούς, ένα είδος «εκτόνωσης» θεωρήθηκε η επιλογή του Αγάθωνα και των Koza Mostra για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision.

Το ωραιότερο τριήμερο για την Καθαρά Δευτέρα... ΕΔΩ! (Κάνε ΚΛΙΚ)

 Εσείς πώς κρίνετε αυτήν τη συμμετοχή;
Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision ; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός ; να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε; Είχαμε την ευκαιρία να σας απολαύσουμε στην αρχή της σεζόν στο Anodos Stage.

ΕΔΩ... τα πιο "επώνυμα" ρούχα στις καλύτερες τιμές! (Κάνε ΚΛΙΚ)

Γιατί αποφασίσατε να αποχωρήσετε από το σχήμα και, βλέποντας τη συνεργασία με την απόσταση του χρόνου, τι γεύση σας άφησε;
Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία με άδοξο τέλος. Τα παιδιά που εμφανίζονται εκεί είναι πολύ ταλαντούχα. Νομίζω δεν “έπιασε” η μαγιά. Συνηθίζεται τελευταία στη νύχτα να κάνουν “πάντρεμα” επί πίστας με διαφορετικά μουσικά είδη. Στην περίπτωση μας δεν απέδωσε. Το έψαξα το θέμα και διαπίστωσα πως δεν μπορεί κάποιος που έρχεται να ακούσει λαϊκό τραγούδι, να τον υποχρεώσουν να ακούσει και μοντέρνα τραγούδια ή το αντίστροφο να έρθει ένας πιτσιρικάς που θέλει να ακούσει ποπ και θέλοντας και μη, να ακούσει και το λαϊκό, που ενδεχομένως να μην είναι του γούστου του. Σπάσαμε στο μαγαζί στα δύο και αυτό φάνηκε. Προτίμησα να αποχωρήσω και αυτό έγινε σε πολύ φιλικό και ειρηνικό κλίμα με τον επιχειρηματία. Στο μέλλον μπορεί να ξανασυνεργαστούμε.

Μία κουταλιά φτάνει για να σου σηκώσει την ψυχολογία και τη... (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Share |