Διάσημη Ελληνίδα πανελίστρια έστησε ροζ επιχείρηση στη Βουλγαρία!

Τις καθημερινές ήταν ακριβοπληρωμένο μοντέλο και τηλεοπτική πανελίστρια, αλλά τα Σαββατοκύριακα έκανε παρέα σε πλούσιους άντρες! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα όμορφη και εντυπωσιακή παρουσία που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση και τις πασαρέλες.

 
Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, οι άνδρες της βουλγαρικής αστυνομίας έβγαλαν “λαβράκι”, όταν συνέλαβαν για πορνεία μια Ελληνίδα, πρώην εστεμμένη, στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή καλλονή, που καθημερινά συμμετέχει στο πάνελ πασίγνωστης εκπομπής με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, συνελήφθη επί το έργον. Οι βουλγαρικές αρχές είχαν πραγματοποιήσει έρευνες και παρακολουθήσεις διάρκειας αρκετών μηνών, μέχρι να σιγουρευτούν για τις πληρωμένες σεξουαλικές της δραστηριότητες.
 
Οι πρώτες παράνομες επαγγελματικές τις επισκέψεις στη Βουλγαρία καταγράφηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το μοντέλο επισκεπτόταν τη Βουλγαρία σχεδόν κάθε Παρασκευή, αμέσως μετά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ παρέμενε εκεί για όλο το Σαββατοκύριακο. Όπως γράφει η Espresso, η ίδια φρόντιζε να έχει κλείσει τα ραντεβού της από πριν, με ισχυρούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας. Ταξίδευε πάντα αεροπορικώς για τη Σόφια και στο αεροδρόμιο την περίμεναν κάθε φορά ένας 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός, οι οποίοι αποτελούσαν την παράνομη παρέα της που την οδηγούσε στις χλιδάτες σουίτες του Μπάνσκο.
 
Το ροζ κύκλωμα οργάνωνε τα ερωτικά ραντεβού της Ελληνίδας πανελίστριας με τρόπο σχεδόν αριστοτεχνικό: εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι “επισκέπτες” της έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα. Οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κιόλας βράδυ της διαμονής της πανελίστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επί… βουλγαρικού εδάφους μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
 

 

Share |