Δέσποινα Βανδή: Θα μείνει καιρό ακόμα στο νοσοκομείο; (video)

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η τραγουδίστρια από το βράδυ της Παρασκευής ένιωθε αφόρητους πόνους στον θώρακα, αλλά βγήκε κανονικά στην πίστα για να μην χαλάσει το ρεβεγιόν εκατοντάδων ανθρώπων.  Όσο κυλούσε η βραδιά οι πόνοι γίνονταν όλο και πιο έντονοι και αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά της, ζητώντας ευγενικά συγγνώμη από το κοινό, που είχε γεμίσει το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Πάνο Καλλίδη.

Η Δέσποινα Βανδή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Η ίδια φαίνεται πως θέλει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά οι γιατροί της συνιστούν να παραμείνει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα και μετά το εξιτήριό της θα χρειαστεί μια περίοδο αναπαύσεως, καθώς η τραγουδίστρια είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από το επιβαρυμένο πρόγραμμά της.

Τη θέση της Δέσποινας στο «VOX» ανέλαβε να αναπληρώσει η Πέγκυ Ζήνα, η οποία εμφανίζεται στην «Ιερά Οδό» που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία.

Share |