Δέσποινα Βανδή: «Ένιωσα τον κοινωνικό ρατσισμό στην παιδική μου ηλικία!»

Για την ευτυχία, την οικογένειά της, τον έρωτα και το πάθος, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Δέσποινα Βανδή. «Πολλές φορές άκουσα να μιλούν για 'μένα, θεωρώντας ότι αναφέρονται σε άλλον άνθρωπο. Σε μια προβεβλημένη δουλειά, δεν σημαίνει πως ο άλλος γνωρίζει την ψυχή ή το μυαλό σου. Δύσκολες στιγμές έχω περάσει κι εγώ, όπως όλοι, αλλά ένιωσα και πολύ έντονες καταστάσεις, λόγω της αποδοχής και της αγάπης του κόσμου», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια στο περιοδικό "Hello".

Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια: «Οι γονείς μου ήταν εργάτες. Επομένως, ένιωσα τι σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε μια ολόκληρη τάξη – εγώ τότε δεν είχα να αγοράσω ούτε τετράδιο - είναι κάτι που “εγγράφεται” στη ψυχή ενός παιδιού».

Παράλληλα, η Δέσποινα αποκάλυψε και έναν από τους μεγάλους φόβους της, που δεν είναι άλλος από το θάνατο. «Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος πόνος που βιώνουμε είναι να βλέπουμε να φεύγουν από δίπλα μας άνθρωποι που αγαπάμε», είπε.

Share |