Δεν ήθελε την Μενεγάκη συμπαρουσιάστρια και έφυγε από την εκπομπή

Για την εποχή που ήταν στον «Πρωινό Καφέ» με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Μαρία Καλάβρια μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η οποία δε δίστασε να βεβαιώσει κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τότε.

«Η Πόπη Χατζηδημητρίου φεύγει μέσα σε μια νύχτα κι έρχεται την επόμενη μέρα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Για πολλούς που δεν γνωρίζουν, τότε λένε στην Πόπη ότι θα είναι μαζί της κι ένα νέο κορίτσι, η Ελένη Μενεγάκη. Η Πόπη δεν το δέχεται και την επόμενη μέρα παρουσιάζει την εκπομπή η Ελένη. Εσείς το ξέρατε όλο αυτό;», ρώτησε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.

Και η Μαρία Καλάβρια απάντησε καταφατικά: «Το γνωρίζαμε αφού ήμασταν μέσα στην εκπομπή. Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι και η Πόπη ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι, πολύ καλό. Τώρα, για τους δικούς της λόγους που δεν ήθελε κάποια καινούρια κοπέλα, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Και από τις τρεις που έχω γνωρίσει και ήμασταν μαζί, είτε λέγεται Ρούλα ή Πόπη ή Ελένη, είναι γυναίκες με προσωπικότητα, τις οποίες θαυμάζω και τις τρεις».

Share |