Δεν φαντάζεστε ποιος έκανε δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μαλέσκου!

Και ενώ οι... μνηστήρες είναι πολλοί για μία θέση στο πάνελ ή τον καναπέ, τέλος πάντων της νέας εκπομπής που ετοιμάζεται στον ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου, ένα όνομα είναι αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση.

Όπως είχε αποκαλυφθεί προ ημερών μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #not μέχρι και στον Βαγγέλη Σερίφη, σύζυγο της Κατερίνας Στικούδη έκαναν πρόταση για να βρίσκεται από τη νέα σεζόν στο πλευρό της εντυπωσιακής παρουσιάστριας που σύντομα θα εγκατασταθεί στην Αθήνα από την Κρήτη προκειμένου να φέρει σε πέρας τη δουλειά που της ανατέθηκε από το κανάλι του Φαλήρου.

Πρόκειται για μία ψυχαγωγική μεσημεριανή εκπομπή που οι ιθύνοντες ευελπιστούν να είναι ο... νέος αέρας στην ελληνική τηλεόραση του χρόνου. Ένα όνομα όμως που αποκαλύφθηκε χθες στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, προκάλεσε πραγματικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει επιτυχημένα βήματα στην τηλεόραση και έχει μακρά πείρα στον κόσμο του θεάματος γενικότερα, επρόκειτο να περάσει χθες από δοκιμαστικό προκειμένου να αναλάβει μία θέση δίπλα στην όμορφη Ιωάννα.

Share |