Δεξιώσεις και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση στην... Πισίνα!

Οι έμπειροι συνεργάτες της Πισίνας θα βρεθούν κοντά σας από τα πρώτα βήματα της οργάνωσης μέχρι και τη στιγμή της εκτέλεσης, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με φρέσκες ιδέες που θα δώσουν λάμψη στην εκδήλωσή σας...

Χώρος με ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση και αισθητική σας περιμένει για να ικανοποιήσει και τις πιο ιδιαίτερες γαστρονομικές και οπτικές απαιτήσεις.

Έχοντας ως κύριο και διαφοροποιών στοιχείο την... πισίνα που διαθέτει, το καλοκαίρι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι των αντανακλάσεων και να ταξιδέψουν σε μία οπτική περιπλάνηση με αντανακλάσεις και αντικατοπτρισμούς. Οι επισκέπτες του Πισίνα μπορούν να απολαύσουν την άνεση από την πρώτη στιγμή που θα φθάσουν στο κατάστημα, δηλαδή τη στιγμή της άφιξης, αφού το κατάστημα διαθέτει άνετο parking.

Στον εσωτερικό χώρο η ζεστασιά της φυσικής πέτρας και ο οργανικός χαρακτήρας του ξύλου λειτουργούν ως αντίβαρο στην εικαστική αυστηρότητα των τετραγωνισμένων Bauhaus επίπλων. Η μινιμαλιστική αντιμετώπιση του χώρου συνθέτει το σκηνικό για relaxed στιγμές σε μία lounge και ήρεμη ατμόσφαιρα, η οποία το βράδυ γίνεται πιο έντονη με mainstream αλλά και πιο κλασικά ακούσματα.

Στο εστιατόριο ο ανοιχτός χώρος της κουζίνας επιτρέπει την οπτική πρόσβαση στην προετοιμασία των εμπνευσμένων και δημιουργικών πιάτων.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς 185 37

ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 210 4511324

www.pisinacafe.gr

 

Share |