Δείτε τι λέει το MEGA για το λάθος στο show του Γρηγόρη

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τις παίκτριες να διαγωνιστούν ξανά από το σημείο που έμειναν, εξέδωσε το MEGA αναφορικά με το ορθογραφικό λάθος στο παιχνίδι. Οι δυο κοπέλες βέβαια δεν έχασαν λόγω αυτού του λάθους όμως η παραγωγή του Money Drop θεώρησε σωστό να ξαναπαίξουν.

Η ανακοίνωση του MEGA
Κατά τη χθεσινή ζωντανή μετάδοση της ψυχαγωγικής εκπομπής Money Drop, ένας λανθασμένος τεχνικός χειρισμός οδήγησε στη μη ορθή γραφή της λέξης “συνωμοσία” – λέξη που αποτελούσε εναλλακτική απάντηση σε ερώτηση σχετική με τη γραμματική.

Αν και η συγκεκριμένη μη ορθή γραφή της λέξης δεν επηρέασε την επιλογή των διαγωνιζομένων και τελικά δεν είχε καμία επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού, η εταιρεία παραγωγής έχει προβλέψει για την διαχείριση πιθανού λάθους την αντικατάσταση της ερώτησης αυτής με μία άλλη – καθώς παρόμοια περίπτωση έχει προκύψει και κατά τη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, στην επόμενη ζωντανή μετάδοση του Money Drop οι διαγωνιζόμενες παίχτριες Βάσω και Βίκυ Γαλατά θα βρεθούν ξανά ζωντανά στο studio για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ακριβώς από το σημείο που είχε προηγηθεί της εν λόγω ερώτησης.

Share |