Δ.Βανδή: «Αν έκανα τη ζωή μου reality θα ξενερώνατε πάρα πολύ»

Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που έδωσε στο ''Πρώτο θέμα'', μίλησε για τη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη και τα 17 χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Στην ερώτηση για το αν είναι ρίσκο που επιστρέφει στην πίστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης απαντά: «Σίγουρα είναι ένα ρίσκο. Αλλά θεώρησα πως η συνύπαρξή μου στην πίστα με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο θα είχε ενδιαφέρον για τον κόσμο... Πιστεύω πως όταν κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον, ο κόσμος θα πάει να τα δει. Η παλιότερη νοοτροπία και οικονομική άνεση επέτρεπε στον κόσμο να πηγαίνει να βλέπει τα πάντα. Πλέον όμως, είναι πολύ επιλεκτικός».

Όπως είναι φυσικό, όμως, της λείπουν αρκετά τα φαντασμαγορικά σόου στο Rex: «Δεν μπορώ αν σου πω ψέμματα. Αυτό το έκανα 7 συνεχόμενα χρόνια στο Rex. Είναι ωραίο να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, με τα φώτα, τα σκηνικά που εναλλάσσονται, τους χορευτές. Από την άλλη καταλαβαίνω την ανάγκη της εποχής που δεν μπορεί να υποστηρίξει πλέον τέτοιου είδους παραγωγές και προσαρμόζομαι. Και μπορεί να μην κάνω πλέον εμφανίσεις τύπου ''σόου'', η ενέργεια και το κέφι του κόσμου ωστόσο έχουν παραμείνει ίδια».

Στην παρούσα φάση της ζωής της δηλώνει «επί της ουσίας, εξαρτημένη από τα παιδιά της» και όσον αφορά στον σύζυγό της και το γεγονός ότι είναι 12 ολόκληρα χρόνια μαζί, δηλώνει: «Αυτό που μας κρατά τόσα χρόνια μαζί είναι το γεγονός ότι έχουμε αποδεχτεί πλήρως ο ένας τον άλλο, με τα καλά και τα στραβά μας, καθώς κι ο αλληλοσεβασμός... Αυτό που λέω στις φίλες μου και το κάνω κιόλας είναι πως όσα χρόνια κι αν είσαι με έναν άντρα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς και να παραμελείς τον εαυτό σου».

Η Δέσποινα Βανδή, απαντά και στην ερώτηση για το αν θα έκανε ριάλιτι τη ζωή της: «Νομίζω πως αν εγώ έκανα τη ζωή μου ριάλιτι θα ξενερώνατε πάρα πολύ. Θα βλέπατε πως η καθημερινότητά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ή φαντάζεται για μένα».

Πάντως λέει ότι δεν την ενοχλεί που τη συγκρίνουν συνέχεια με την Άννα Βίσση. «Αυτό είναι κάτι που ξεκινά συνήθως από μια πολύ μικρή μερίδα των fan clubs. Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα και ύστερα από τόσα χρόνια ούτε εγώ ούτε η Άννα έχουμε να αποδείξουμε κάτι», τόνισε.

Share |