Δ. Χριστούλιας - Κ. Φραγκάκη: "Ονειρεμένος" γάμος στη Σύρο! (φωτο-video)

Την «αρχόντισσα» των Κυκλάδων επέλεξαν για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους ο γνωστός δημοσιογράφος του Real group Δημήτρης Χριστούλιας και η όμορφη δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη!

Οι οικογένειές τους και λίγοι καλοί φίλοι του ζευγαριού ήταν εκεί και όλοι είχαν να πουν μόνο... τα καλύτερα για τα χαμογελαστά παιδιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κουμπάροι ήταν οι φίλοι του Δημήτρη και της Κατερίνας, Βασίλης και Ζανίνα Κορκίδη!

Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο το γεγονός:


Το  "Ελαίας Γη" φημίζεται, μεταξύ άλλων, και για τα διάσημα πια μενού 14 και 24 γεύσεων –στα 35 και τα 45 ευρώ αντίστοιχα, που δίνουν σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα να αποκτήσει μια συνολική εικόνα της ελληνικής κουζίνας του σήμερα με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο και τα πόδια να πατούν γερά στις παραδόσεις του χθες.

Το σχεδόν θεατρικό σκηνικό σε αγκαλιάζει ήδη από την άφιξη, καθώς η είσοδος περνά μέσα από το υπέροχο κελάρι με επιλεγμένες ετικέτες αποκλειστικά από τον ελληνικό αμπελώνα. Μάλιστα, τα μενού γευσιγνωσίας "παντρεύονται" με προτεινόμενα κρασιά που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ η φιάλη.

Σαρμάδες με αμπελόφυλλλα αυγολέμονο, ο μουσακάς "αλλιώς", ποικιλία εκλεκτών κρεατικών, το σιγομαγειρεμένο αρνί στο ξυλόφουρνο, αλλά και το περίφημο παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο και το παρφέ λεμόνι με φρούτα του δάσους είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Share |