Δ. Μάρκος: Στην "καρδιά" της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας!

Ο δημοσιογράφος περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης βιομηχανίας ξύλου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα εργοστάσια της Λάρισας και των Γρεβενών, όπου παράγεται το γνωστό MDF, προϊόν ξύλου που δεν παράγει καμία άλλη βιομηχανία.

Δείτε κάποια ενδεικτικά βίντεο που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακά.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε έχει απασχολήσει ποτέ το «από τι φτιάχνονται» όλα τα πράγματα που έχουν ως πρώτη ύλη το ξύλο στο σπίτι σου; Μήπως θα έπρεπε; Να γνωρίζεις την ποιότητα της πρώτης ύλης, τις πιστοποιήσεις, αν είναι αντιμυκητιακά και αντιβακτηριδιακά; Το πιο απλό: Πως καθαρίζονται τα ξύλα στην αρχή της διαδικασίας και τι δικλείδες υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια μέχρι να παραλάβει ο καταναλωτής ένα σωστό, οικολογικό προϊόν και άρα «κατάλληλο» για την οικογένειά μας. Ψάξτε το... #alfawoodgroup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της #alfawoodgroup κ Αντώνη Αδαμόπουλο και όλη την «οικογένεια» της @alfawood.group για τη φιλοξενία σε Λάρισα και Γρεβενά, όπου είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την παραγωγή στην «καρδιά» της μεγαλύτερης βιομηχανίας ξύλου! Η επόμενη μέρα θα βρει την εταιρία εκεί που ανήκει: Στην κορυφή! Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα ψάξουν, θα ρωτήσουν και τελικά θα μάθουν... γιατί πρέπει να προτιμήσουν την #alfawoodgroup. Όπως είπα... «Ψάξτε το»!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Μάρκος (@markostv) στις

Share |