Δ. Μάρκος: Το μήνυμά του για την... παγκόσμια ημέρα ύπνου! (φωτό)

Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται ξαπλωμένος σε ένα εντυπωσιακό κρεβάτι και δηλώνει ότι ανυπομονεί να κοιμηθεί λίγο παραπάνω την Τετάρτη 21 Μαρτίου, δηλαδή στην παγκόσμια ημέρα ύπνου!

Ο Δημήτρης Μάρκος, μάλιστα, απευθύνθηκε και επί προσωπικού στη φίλη του Έμυ Λιβανίου λέγοντάς της ότι αυτά τα στρώματα είναι για "δυνατά" κορμιά σαν το δικό της! Δείτε το σχόλιό του και την απάντηση της εντυπωσιακής παρουσιάστριας:

Από το 1964, η προσήλωσή της GRECO STROM στην ποιότητα έγινε συνήθεια, τρόπος ζωής, εργασίας και δημιουργίας. Φιλοσοφία της να προάγει το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.

Μία Ελληνική βιομηχανία με Ευρωπαϊκή προοπτική και Διεθνείς προδιαγραφές. Όλα τα προϊόντα της GRECO STROM παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ “GRECO STROM”  στεγάζεται σε  ιδιόκτητες πρόσφατα ανακαινισμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 12.000m2 στη Μάνδρα Αττικής. Το εργοστάσιο, οι αποθήκες, το κέντρο διανομής καθώς και τα κεντρικά γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών της επιχείρησης είναι υποδειγματικά οργανωμένα, λειτουργικά και κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Όλοι μας οι χώροι έχουν σχεδιαστεί και δομηθεί με γνώμονα την παροχή των ιδανικότερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό όσο αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή.

Στις γραμμές παραγωγής λειτουργούν υπερσύγχρονα μηχανήματα με τεράστια παραγωγική δυνατότητα σε ημερήσια βάση, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών εργοστασίων στον τομέα της.

Ο άρτιος εξοπλισμός του εργοστασίου σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και με την τήρηση του αυστηρότερου ποιοτικού ελέγχου, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας προϊόντων με διεθνείς προδιαγραφές.

Στην GRECO STROM επενδύουμε καθημερινά, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στην αγορά του πλέον υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Οι εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση  διατηρώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες αποθήκευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι πλέον η GRECO STROM έχει ξεπεράσει σε διαβαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο τα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά Standards.

Η διαρκώς αναβαθμιζόμενη ποιότητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού μας, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο, αλλά και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό μας, διασφαλίζουν την παραγωγή πραγματικά ποιοτικών, εργονομικών και πρωτοποριακών προϊόντων ύπνου.

Στην GRECO STROM διαχειριζόμαστε τον τομέα των υλικών που χρησιμοποιούμε για τα προηγμένα προϊόντα ύπνου, με έναν τρόπο: την επιμονή στην ποιότητα και την άψογη διαχείριση της τεχνολογίας που θα την εξασφαλίζει. Μία τεχνολογία που κοιτάει πάντα «μπροστά» για να σας παρέχει ένα ανώτερο ποιοτικά τελικό αποτέλεσμα και την απόλυτη εμπειρία ύπνου που σας αξίζει...

Ακολουθούμε την τεχνολογία αιχμής για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον τομέα παραγωγής προϊόντων ύπνου.

Γνωρίστε τα και ανακαλύψτε τα υλικά που «κρύβονται» πίσω από μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία ύπνου…

Jubilee

Excelsior

Trillion

 

Η σειρά στρωμάτων Pocket Spring προσφέρει τέλεια ανατομική συμπεριφορά.

Interflex

Tempus

Fresh

 

Bonnell Spring, πρόκειται για στρώματα αποτελούνται από ελατήρια κατασκευασμένα από ειδικά διαμορφωμένο αντιοξειδωτικό ατσάλι.

Star

Perla

Smart

 

Στη GRECO STROM…
η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή, αλλά και τόσο ουσιαστική:
Να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας έτσι ώστε να διασφαλίζει τις ιδανικότερες συνθήκες για έναν άνετο, ξεκούραστο και ήρεμο ύπνο.

Η έμπνευσή μας είναι το χαμόγελό σας
Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.

Η ουσία μας είναι η εξυπηρέτησή σας
Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας

Η αφοσίωσή μας είναι υποχρέωσή μας προς εσάς
Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς. 

Η εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μας δικαιώνει, αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας:

Να μεταμορφώνουμε τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και σωστής ξεκούρασης. 

Κρεβατοκάμαρες

Shadow

Soft

Alcova

 

Share |